Parembugan:Basa Èslan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

nembe waé kepikiran arep mertal iki mas Cahyo Ramadhani. suwun Notanotheramy rembugan 17 Sèptèmber 2016 13.10 (UTC)

Isih akèh kok bab basa Èslan sing isa dipertal. Golèk waé nganggo recommend.wmflabs @Notanotheramy. Cahyo Ramadhani rembugan 17 Sèptèmber 2016 13.24 (UTC)