Parembugan:Anasir kimiah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anasir[besut sumber]

Miturut tèks ing sastra.org, tembung anasir langkung lumrah ing basa Jawa tinimbang tembung unsur. Tembung kimia beciké ditulis kimiah supaya ora njalari wong salah maca dadi kimio. Wirjadisastra (rembugan) 9 Oktober 2017 04.53 (UTC)