Parembugan:Étiopia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Artikel iki kula sukani nami Etiopia mawon nggih tanpa h awit supados mboten salah pangucapanipun. Meursault2004ngobrol 10:06, 14 Desember 2007 (UTC)