Paralayang

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Atlet paralayang kang miber ing awang-awang.
Parapente - 166.jpg

Cathetan sikil[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paralayang&oldid=965942"