Parafiletik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Reptiles are a paraphyletic group. The group can be made monophyletic by including the birds (Aves).
Comparison: monophyly = yellow, polyphyly = red, paraphyly = aqua
Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Parafiletik ing KamusWiki.

Sajeroning phylogenetics, sawijining golongan organisme dianggep parafiletik yèn golongan iki ngandhut leluhur sing padha most recent common ancestor nanging ora ngandhut kabèh sipat katurunan saka leluhur mau.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Kutipan[besut | besut sumber]

Umum[besut | besut sumber]