Parafiletik

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Reptiles are a paraphyletic group. The group can be made monophyletic by including the birds (Aves).
Comparison: monophyly = yellow, polyphyly = red, paraphyly = aqua
Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Parafiletik ing KamusWiki.

Jroning phylogenetics, sawijining klompok organisme dianggep parafiletik yèn klompok iki ngandhut leluhur sing padha most recent common ancestor nanging ora ngandhut kabèh sipat katurunan saka leluhur kasebut.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Kutipan[besut | besut sumber]

Umum[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Parafiletik&oldid=821705"