Paprika isi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Stuffed peppers
Stuffed pepper.jpg
Woworan pokokPeppers
Buku masakan: Stuffed peppers  Médhia: Stuffed peppers

Paprika diiseni minangka panganan sing umum ditemokaké ing macem-macem masakan . Iki kalebu mrico berongga utawa separo sing diisi karo macem-macem isi, asring kalebu daging, jangan, keju, beras, utawa saos. Piring kasebut biasane diklumpukaké kanthi ngisi rongga mrico banjur masak.