Papan Anggegana Internasional Norman Manley

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Norman Manley International Airport.jpg

Papan Anggegana Internasional Norman Manley (IATA: KINICAO: MKJP), sadurungé dikenal minangka Papan Anggegana Palisadoes, ya iku salah sijiné papan anggegana kang nglayani kutha Kingston ing Jamaika. Bebarengan karo Papan Anggegana Internasional Sangster, papan anggegana iki dadi hub kanggo Air Jamaica. Saiki papan anggegana iki dadi hub kanggo Caribbean Airlines. Jeneng papan anggegana iki diwènèhake kanggo ngormati Norman Washington Manley. Ing papan anggegana iki ana punjul 130 penerbangan internasional saben minggu.[1] Papan Anggegana iki mapan ing beting Palisadoes ing pérangan jaba Pelabuhan Kingston; ing pérangan ana kutha kang madep marang Laut Karibia.

Renovasi[besut | besut sumber]

Renovasi terminal sedurungé[besut | besut sumber]

Kontrak kang sinambungan karo penambahan lan owah-owahan ing kumpulan mangkaté wis diwènèhaké marang Kier Construction Limited lan duwé aji $161,5 yuta. Panggawéyan iki bakal ngambah pembangunan kanopi anyar, pérangan lor saka kumpulan cek in lan ruang tunggu keberangkatan; pambangunan wewengkon drop off anyar lan penambahan kemampuan kanggo diakses pangguna kursi roda; lift, pendingin udara listrik, fasilitas publik, pendeteksi geni, lan layanan pemadam kebakaran anyar; lan owah-owahan fungsi wewengkon cek in lawas lan aula kanti nambahaké pos keamanan lan kantor pos.

Perancang lan teknisi kanggo rancangan iki ya iku Llewelyn Davies, Jabobs Consultancy & Leading Edge Aviation Planning Professionals Limited (LEAPP), kanti kerjasama karo Peter Jervis and Associates Limited lan Grace Ashley and Associates.

Rencana utama[besut | besut sumber]

Proyèk iki diarahaké kanggo nambah kapasitas papan anggegana kanggo ngatasi kemungkinan nglonjaké lalu lintas penerbangan lan penumpang kanti perkiraan kapasitas maksimum kang kagayuh taun 2023. Proyek iki Dadi péranganing rencana gedhé suwéné 20 taun kang bakal ditindakaké suwéné 3 tahap (1A, 1B and 2) kanti rega sakiwa-tengené $130 yuta. Nalika taun 2022 dikrepaké rekonstruksi saka sekabèhané papan anggegana wis rampung. "Tahap pertama saka pembangunan lan renovasi dikerpaké rampung nalika 2007."Pembangunan dimulai nalika wulan Juni 2006; pengerjaan saka tahap pertama iki – kang karepaké papan anggegana mlebu dadi Papan Anggegana IATA kategori C – bakal rampung nalika taun 2007. European Investment Bank nyediani dana $40 yuta (2006) lan Caribbean Development Bank wis nyetujoni utangan $11 yuta (Juni 2006) kanggo proyek anyar.

Tahap 1A[besut | besut sumber]

Tahap 1A dimulai nalika taun 2004 lan rampungnalika taun 2007, kanti perkiraan biaya $80 yuta (pembukaan lemah dimulai naika September 2006). Tahap iki ngrampungaké yasan keberangkatan anyar ing pérangan pojok wétan terminal lawas kanggo ngakomodasi penambahan kumpulan keberangkatan, stasiun keamanan kanti ruang kanggo mengakomodir perlengkapan pendeteksi bahan peledak, imigrasi mlebu lan metu, papaan ritel lan ruang tunggu keberangkatan.

Penambahan dermaga bertingkat memungkinaké anané pemisahan antarané penumpang kang teka lan mangkat kanggo menuhi standard keamanan.

Owah-owahan liya sajeroning tahap iki ngmeliputi:

  • 9 gerbang pemuatan penumpang ing dermaga anyar.[2]
  • Perbaikan sistem dalan gedhé lan nambah ruang parkir mobil
  • Perbaikan kumpulan keberangkatan lawas lan layanan bawah tanah kang sinambungan karoné
  • Perbaikan lan peningkatan wewengkon terminal teka, kalebu aula imigrasi, aula béya cuké, jalur kedatangan, toko bébas béya, lan kantor
  • Penggantian lan peningkatan sistem papan anggegana – layanan publik, kontrol akses, informasi penerbangan, informasi bagasi, pengendali keamanan, lan sistem tèknologi papan anggegana liyné
  • Kompleks gudang kargo (Tahap pertama kompleks iki, karan Pusat Logistik lan Kargo NMIA, dirampungaké taun 2005)[3]

Tahap 1B[besut | besut sumber]

Tahap 1B direncanakaké dilakokaké suwéné periode 2008–2012 kanti biaya $23 yuta. Pengerjaan sajeroning tahap iki ngambah:

  • Pengembangan luwih lanjut yasan lawas
  • Pembangunan wewengkon kedatangan anyar
  • Pemasangan fasilitas penanganan bagasi anyar
  • Relokasi Pusat Penerbangan Umum, pemadam kebakaran lan fasilitas pendukung liyné
  • Pengembangan wewengkon parkir pesawat
  • Perluasan ruang kargo lan perawatan jalur taksi

Tahap 2[besut | besut sumber]

Tahap 2, kang wujud tahap akir saka proyek iki, bakal dimulai nalika taun 2013 lan rampung nalika taun 2022. Tahap iki bakal ngambah peningkatan lan perawatan terminal, tanah, lapangan terbang, lan wewengkon fasilitas pendukung, kantibiaya $9 yuta [1] [4] [5]

Maskapé lan destinasi[besut | besut sumber]

Maskapé ing ngisor iki mènèhi pelayanan ing Papan Anggegana Internasional Norman Manley: {{airport-dest-list |Aerogaviota | Havana |Air Canada | Toronto-Pearson |Air Sunshine | Guantánamo Bay |Air Turks and Caicos | Providenciales |American Airlines | Miami |British Airways | London-Gatwick |Caribbean Airlines | Antigua, Barbados, Port of Spain, Sint Maarten |Caribbean Airlines dioperasikan olèh Air Jamaica | Fort Lauderdale,

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]