Pao cai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paocai.jpg

Pao cai ( Chinese ) minangka salah sawijining olahan jinis acar, biasane digawe nganggo kubis, batang mustar, kacang panjang, mrico, daikon, wortel, lan jahe, asring ditemokake ing basa Tionghoa, lan khusus masakan Sichuan . Paling umum kanggo China sisih lor lan kulon; Nanging, ana uga wujud pao cai sing unik, diarani suan cai, sing misuwur ing China Lor Timur . [1] Sampeyan asring dipangan karo congee minangka panganan sarapan .

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Y. H. Hui; E. Özgül Evranuz, eds. (2012). "Fermented Vegetables: Pao Cai and Suan Cai". Handbook of Plant-Based Fermented Food and Beverage Technology (2nd ed.). Boca Raton, Florida: CRC Press. pp. 58–59. ISBN 978-1-4398-4904-0.