Pasisir Lovina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Pantai Lovina)
Pasisir Lovina nalika ésuk dadi papan atraksi lumba-lumba

Pasisir Lovina minangka salah sijiné papan wisata kang dumunung ing désa Kalibukbuk, kabupatèn Buleleng Bali Lor.[1].[2]

Pasisir Lovina iku seje karo Pasisir Kuta utawa Pasisir Sanur kang trep kanggo dede.[2] Ing kéné ora bisa kanggo dede jalaran akèh prau kang jejer ing pinggir pasisir.[2] Prau-prau iku dikanggokake kanggo ndheleng atraksi lumba-lumba nalika ésuk-ésuk.[2]

Wisata Lumba-lumba[besut | besut sumber]

Atraksi ngoyak lumba-lumba iki diwiwiti ésuk umun-umun nalika jam 5.00 jalaran mamalia iku bakal ngatonake awake ing antarané jam 6.00 tekan jam 8.00 ésuk.[1][2] Ing jam-jam iku, puluhan lumba-lumba bakal atraksi kanthi alami, ana kang mung nglangi,nanging na uga kang mlumpat-mlumpat.[1] Saliyané ndheleng atraksi lumba-lumba, para wisatawan uga bisa nyelem utawa snorkeling kanggo weruh kaendahaning taman laut Lovina.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d Lovina (dipuntingali 7 Agustus 2011)
  2. ^ a b c d e Pasisir Lovina : Objek wisata pasisir Buleleng Bali Utara (dipuntingali 7 Agustus 2011)