Pasisir Lovina

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Pantai Lovina)
Pasisir Lovina nalika esuk dadi papan atraksi lumba-lumba

Pasisir Lovina mujudake salah sijine papan wisata kang dumunung ing desa Kalibukbuk, kabupaten Buleleng Bali Lor.[1] .[2]

Pasisir Lovina iku seje karo Pasisir Kuta utawa Pasisir Sanur kang trep kanggo dede.[2] Ing kene ora bisa kanggo dede jalaran akeh prau kang jejer ing pinggir pasisir.[2] Prau-prau iku dikanggokake kanggo ndheleng atraksi lumba-lumba nalika esuk-esuk.[2]

Wisata Lumba-lumba[besut | besut sumber]

Atraksi ngoyak lumba-lumba iki diwiwiti esuk umun-umun nalika jam 5.00 jalaran mamalia iku bakal ngatonake awake ing antarane jam 6.00 tekan jam 8.00 esuk.[1][2] Ing jam-jam iku, puluhan lumba-lumba bakal atraksi kanthi alami, ana kang mung nglangi,nanging na uga kang mlumpat-mlumpat.[1] Saliyane ndheleng atraksi lumba-lumba, para wisatawan uga bisa nyelem utawa snorkeling kanggo weruh kaendahaning taman laut Lovina.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d (id)Lovina (dipuntingali 7 Agustus 2011)
  2. ^ a b c d e (id)Pasisir Lovina : Objek wisata pasisir Buleleng Bali Utara (dipuntingali 7 Agustus 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pasisir_Lovina&oldid=1061770"