Panglurus rambut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rambute diluruskan nganggo wesi rambut .

Ngleresake rambut minangka teknik tata rambut sing digunakake wiwit taun 1890-an sing ana gandhengane karo rambut rata lan rata supaya katon alus, ramping, lan ramping. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné Iki dadi misuwur banget ing taun 1950-an ing antarane pria lan wanita kulit ireng kabeh ras. Iku kelakon nggunakake wesi rambute utawa jongkas panas, kimia relaxers, Straightening rambute Japanese, Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné Brasil rambute Straightening, utawa roller set / blowdryer noto. Kajaba iku, sawetara sampo, kondisioner, lan gel rambut bisa mbantu nggawe rambut lurus sementara. Proses kasebut asring diarani "rebonding" ing sawetara negara saka Asia Tenggara (kayata Indonesia, Singapura, Malaysia lan Filipina ). Yen asring ditindakake, wesi lan bahan kimia sing rata bisa ngrusak rambut. [1] Nglereske sing gedhe banget asring nyebabake ujung pamisah. Nanging, semprotan pelindung panas bisa nyuda kerusakan.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng :0
Rol gedhe bisa digunakake kanggo ngencengi rambut kriting