Panggaring rambut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pengering rambut modern

A dryer rambute, hairdryer [1] utawa dryer jotosan iku sawijining electromechanical piranti sing ngunekke online sekitar utawa panas liwat lembab rambute kanggo nelpon penguapan banyu kanggo garing rambute. Pengering jotosan ngidini kontrol luwih apik babagan bentuk lan gaya rambut, kanthi nyepetake lan ngontrol pembentukan ikatan hidrogen sementara ing saben helai. Ikatan iki kuat (ngidini mbentuk rambut luwih kuwat tinimbang ikatan belerang sing dibentuk dening produk wave permanen ) nanging sementara lan rentan banget kanggo asor . Dheweke ilang kanthi ngumbah rambut. Gaya rambut nggunakake pengering blow biasane duwe volume lan disiplin, sing bisa ditambah kanthi produk gaya, sikat rambut, lan sisir sajrone pangatusan kanggo nambah ketegangan, tahan lan angkat. Pengering jotosan ditemokake ing pungkasan abad kaping 19. Model sing pertama, alat tulis, digawe dening Alexander F. Godefroy ing salon ing Prancis . Pengering rambut genggam genggam pisanan tampil ing taun 1920. Blow pengering digunakake ing salon kecantikan dening penata profesional lan ing kluwarga dening konsumen.

Panggunaan normal pengering rambut


Pengering jotosan ditemokake ing pungkasan abad kaping 19. Model sing pertama, alat tulis, digawe dening Alexander F. Godefroy ing salon ing Prancis . Pengering rambut genggam genggam pisanan tampil ing taun 1920. Blow pengering digunakake ing salon kecantikan dening penata profesional lan ing kluwarga dening konsumen.

  1. a, a