Panganggo:Zulfah Mashitoh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Salam kenal, nggih. Jenengku Zulfah Mashitoh, saiki aku salah sijining mahasiswa Universitas Negeri Surabaya sing kagungan hobi nulis surat kanggo kanca-kanca pena ning jero lan njobo negeri.