Panganggo:Yuti Yuniarti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng rawuh, aku Yuti Yuniarti, seniki kula siweg damel wiki sareng sinau basa Jawa :)


Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 13 Januari 2019 ing Indramayu.