Panganggo:Yono suharyono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

wilujeng siang nepangaken kula saking Indranayu Kota Mangga tercinta menengé teng Désa Pekandangan Kecamatan Indramayu

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 13 Januari 2019 ing Indramayu.