Panganggo:Wiwik P/1CAK

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wiwik P/1CAK

1CAK (diwedhakaké onecak utawa wancak ) minangka situs hiburan sing nyedhiyakaké gambar lan video sing diunggah dening panganggo. Situs iki uga dikenal minangka panyedhia hiburan liwat internet meme . Kaya situs hiburan liyane, kaya dene Digg, 9GAG, Pinterest, Facebook lan reddit, panganggo 1CAK bisa milih lan komentari ing gambar. Gambar populer lan paling anyar bakal katon ana ing kaca utama.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

[[Kategori:Internet meme]] [[Kategori:Kaca mawa masalah URL]] [[Kategori:Kabèh artikel ngandhut katerangan tanggal]] [[Kategori:Artikel mawa paramèter tanggal ora sah ing cithakan]]