Parembugan Panganggo:Wim b

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Panganggo:Wim b)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katerangan panganggo Babel
it-N Questo utente può contribuire con un livello madrelingua in italiano.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
jv-0 Panganggo iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni basa iku).
Panganggo miturut basané
Talk: my user talk on it.wikt
Info: my user page on Meta

You can contact me also :