Panganggo:Wic2020

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
en-3This user can contribute with an advanced level of English.

Sugeng, nami kula Wicaksono, saking Kabupaten Jombang, Jawa Wetan. Monggo sowan dhateng Halaman Pengguna Wikipedia Indonesia lan dhiskusinipun.