Panganggo:Vicky Rizki Suharto Putra Prasetya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kenal aken, nami kula Vicky Rizki Suharto Putra Prasetya


Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 13 Januari 2019 ing Indramayu.