Panganggo:Vera Permata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Racakipun kula dipuntimbali Vera. Kula manggèn wonten ing Badegan, Panaraga.