Panganggo:Surdakim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

wilujeng enjing, kula surdakim. saniki kula lagi meluan wikipedia

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 13 Januari 2019 ing Indramayu.