Panganggo:Suksma Linggar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pasanggiri Wiki Mrebawani IIPanganggo iki panyarta pasanggiri Wiki Mrebawani II
Foto kula

Jeneng kula Suksma Linggar Sri Hatmaja. Celukan kula Linggar. Kula lair wonten ing Kebumen, 30 November 1994. Klangenan kula bab filsafat utawi pitedah uriping tiyang Jawi.