Panganggo:Sukiswati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nepangaken kula pun Sukiswati badhe nderek gabung kaliyan Wikipedia Jawi.


Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 03 Dhésèmber 2018 ing Purworeja.