Panganggo:Srpskicrv

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
de-NDieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
ru-1Этот участник владеет русским языком на начальном уровне
Golèk panganggo miturut basané