Panganggo:Solicha Nur Karina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Assalamualaikum Wr. Wb. Asma kulo Solicha Nur Karina nanging celukan kulo Ririn saking asma wingking kulo Karina. Kulo lair 17 Juli 1997 wonten ing Kediri.