Panganggo:Sigit sumarsono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.

Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (mirror site). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat https://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:Sigit_sumarsono.

Yayasan Wikimedia
Sigit sumarsono
Jeneng Sigit Sumarsono
Tandha tangan Sigit Sumarsono (wicara)
Lokasi Jakarta
Negara Indonésia
Hobi Wikipedia
Kothak panganggo
Pribadi
Fairytale date.png
Panganggo iki wis kadhaptar ing Wikipedia abasa Jawi
8 taun, 3 sasi lan 30 dina
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia
Monas view from Gambir station.JPGPanganggo iki domisili ing Jakarta, Indonésia
Kelairan Cithakan:Panganggo Leo
KambingPanganggo iki nduwèni shio wedhus
Hobi
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
Komputer lan internèt
WINDOWS 7 PC STICKER.jpg
Panganggo iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows 7
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.