Panganggo:Sigit Adhi Wibowo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bintang Wiki[besut | besut sumber]

Logo Papat Limpad.jpg BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi dados panitia kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Pras rembugan 08:37, 3 Juni 2011 (UTC)