Panganggo:Shivasamara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nyawang Ombak.jpeg

Logo Lomba Nulis Wikipédia "Wiki Mrebawani"Panganggo iki panyarta dolanan Wiki Mrebawani

Nuwun, Nepangaken, Nami kula Shiva Dwi Samara Tungga. Saged dipuntimbali "Shiva" utawi "Ara". Kula samenika taksih sinau wonten ing pawiyatan luhur ing Jawa Barat inggih menika wonten ing Universitas Indonesia jurusan Sastra Daerah untuk Sastra Jawa, Fakultas Ilmu Pengetahuan Budaya. Kula lair ing Lumajang tanggal 3 Desember 1994. Nalika taksih timur, kula manggen wonten ing Lumajang ngantos tahun 2003, salajengipun kula pindah wonten ing Blitar ngantos samenika. Ananging jalaran samenika kula sinau wonten ing Depok, mila kula manggen wonten ing Depok ugi.