Panganggo:Septian Hadi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Septian Hadi
Panganggo
Real Madrid Club de Fútbol.png
JenengSeptian Hadi
Tandha tanganSeptian Hadi pirembagan
Jeneng lairSeptian Hadi
RasNational emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg Indonesia
ÈtnisJawa
Bobot55 kg
Warna rambutIreng
Warna mataIreng
Orientasi seksNormal
Tanggal lair20 Sèptèmber 1998 (umur 21)
Papan lairLambang Kabupaten Cirebon.gif Cirebon
Zona wektuWIB (UTC+7)
LokasiLambang Kabupaten Cirebon.gif Cirebon
Negara Indonesia
KawinDurung
PakaryanPelajar
SekolahSMK Negeri 1 Jamblang
Agama20px Islam
AliasIyan
IQ109
Golongan getihB
Situs webSeptian Hadi ing Facebook