Panganggo:SamanthaPuckettIndo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wikipedia:Babèl
en-N This user is a native speaker of English.
id-N Pengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-N Panganggé puniki panutur ibu basa Jawi
ms Pengguna ini merupakan bahasa ibunda bahasa Melayu.
Golèk panganggo miturut basané