Panganggo:SamanthaPuckettIndo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia:Babèl
en-NThis user is a native speaker of English.
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
msPengguna ini merupakan bahasa ibunda bahasa Melayu.
Golèk panganggo miturut basané