Panganggo:Sabudis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
jv Panganggé puniki panutur ibu basa Jawi.
id-3 Pengguna ini bisa berbahasa Indonesia dengan mahir.
Cigarette.jpg Panganggo puniko remen rokok.
A small cup of coffee.JPG Penganggo iki mumet tanpa kopi.


Dalem badhe tumut nyunting wonten Wikipédia Basa Jawi.

Ingkang bade dalem damel inggih puniko :

  1. Wilayah administratif :
    Kecamatan kaliyan désa/kelurahan wonten ing,
    1. Kalimantan Kidul. Sampun rampung.
    2. Kalimantan Tengah. Tasih dipun garap.
    3. Ugi sanesipun.
  2. Gunung-gunung wonten cithakan puniko : "Cithakan:Gunung ing Indonésia". Tasih dipun damel.
  3. Bandar udhara wonten cithakan puniko :"Cithakan:Bandhar udhara ing Indonésia". Tasih dipun damel.
  4. Kaliyan sanesipun.

Nuwun sewu menawi wonten klentu.


Barnstar Wikipedia[besut | besut sumber]

Belatiemas.png Lading emas
Panganggé ounika kathah migunakaken lading kanggé nyiptakaken penggalan-penggalan informasi arupi artikel rintisan utawi stub ing Wikipedia.

Senaos artikel stub asring dipunanggep kirang nggadhahi kuwalitas déning panganggé sanès, nanging gadhah potènsi dados perintis lairipun artikel-artikel saé.

Amargi saking punika pangripta stub peryogi dipun paringi anugerah, arupi Lading Emas Wikipedia. Barnstar Lading emas kaaturaken dhumateng Panganggé Sabudis minangka pakurmatan anggènipun kersa nyengkuyung tuwuhing Wikipedia abasa Jawi. Pras wicara 21:11, 20 November 2009 (UTC)


Geography Barnstar.png BintangWiki Geografi
"BintangWiki Geografi" dipunanugerahaken dhumateng panganggé ingkang kanthi sukarila ngembangaken artikel-artikel mawi topik geografi wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Kaaturkaen dhumateng Panganggé Sabudis minangka pakurmatan anggènipun kersa nyengkuyung tuwuhing Wikipedia abasa Jawi ing babagan Geografi.Pras rembugan 13:24, 20 Juni 2010 (UTC)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Panganggo:Sabudis&oldid=379340"