Panganggo:SJ09Sungging

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nuwun, Nami kula, Sungging Widagdo, peserta Papat Limpad saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa & Seni, Jurusan Bahasa & Sastra Jawa.

Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"