Panganggo:SJ08 Joko Sukoyo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Joko Sukoyo

Nama kula Joko Sukoyo. Samenika kula mucal wonten ing jurusan Bahasa dan Sastra Jawa UNNES. Menawi panjenengan badhe kekancanan kaliyan kula, saget lumantar fb jokosukoyo utawi email j_sukoyo@yahoo.com

Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"