Panganggo:Ryan Ajie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

link=|11px|-|------*link=|11px|-|link=|11px|-|link=|11px|-|link=|11px|-|link=|11px|-|link=|11px|*|

?

Ryan Ajie
Pengguna biasa
238px|Gambar Ryan Ajie Berefek Animasi.
Gambar Ryan Ajie Berefek Animasi.
NamaRyan Ajie
EtnisJawa Tionghoa
Tinggi1.74 m (5 ft 8 12 in)
Massa59 Kg
Warna rambutCoklat
Warna mataCoklat
Tanggal lahir25 Januari
Tempat lahirBondowoso, Jawa Timur
LokasiBondowoso, Jawa Timur
NegaraIndonesia
PekerjaanPelajar
HobiFotografi
AgamaIslam
Golongan darahO
Hubungi
Situs web[1]
Blog[2]
Surelajiepencarihotspot@gmail.com
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-NThis user is a native speaker of English.
zh-N該用戶的母語中文
该用户的母语中文
ko-N이 사용자는 한국어모어입니다.
tr-NBu kullanıcının anadili Türkçe dir.

Cithakan:Pengguna Facebook Cithakan:Pengguna Twitter

50px
Pengguna ini nge-blog di Blogger (ANKA Computer)


Terima kasih uwes ngeti profil kulo jeneng kulo Ryan Ajie kulo lahir neng Bondowoso 25 Januari soko kulo lahir teko saiki kulo tinggal neng Bondowoso Pekerjaan kulo njih puniko Pelajar .

kulo njih puniko salah siji anggota sing gunakne Wikipedia kulo anyar sinau nglakoni penyuntingan neng wikipedia iki. kulo ora mengkhususkan diri menyuntik topik tertentu, namging kulo nyobo kanggo menyunting opo ingkang kulo ngrasakno memahaminya kanggo ngembangke artikel ning wikimapia iki. mugo mugo opo ingkang kulo sunting ora terlalu melenceng soko arti utowo keterangan ingkang saklerese. kulo yakin nganggo sakitik sumbangan artikel iki, arep makin melengkapi Wikipedia Jawi iki.yen tribake suntingan kulo ora pas silahkan diperbaiki.


Medaglia firenze.jpg BintangWiki Florence
"BintangWiki Florence" dipunanugerahaken dhumateng panganggé ingkang sampun maringi sumbangan wigatos wonten ing artikel-artikel mawi topik Florence ing Wikipedia abasa Jawi. Selamat! Farisbws 1 Agustus 2012