Panganggo:Ryan Ajie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

link=|11px|-|------*link=|11px|-|link=|11px|-|link=|11px|-|link=|11px|-|link=|11px|-|link=|11px|*|

?

Ryan Ajie
Pengguna biasa
238px|Gambar Ryan Ajie Berefek Animasi.
Gambar Ryan Ajie Berefek Animasi.
Nama Ryan Ajie
Etnis Jawa Tionghoa
Tinggi 1.74 m (5 ft 8 12 in)
Massa 59 Kg
Warna rambut Coklat
Warna mata Coklat
Tanggal lahir 25 Januari
Tempat lahir Bondowoso, Jawa Timur
Lokasi Bondowoso, Jawa Timur
Negara Indonesia
Pekerjaan Pelajar
Hobi Fotografi
Agama Islam
Golongan darah O
Hubungi
Situs web [1]
Blog [2]
Surel

ajiepencarihotspot@gmail.com

id-N Pengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-N This user is a native speaker of English.
zh-N 該用戶的母語中文
该用户的母语中文
ko-N 이 사용자는 한국어모국어입니다.
tr-N Bu kullanıcının anadili Türkçe dir.

Cithakan:Pengguna Facebook Cithakan:Pengguna Twitter

50px
Pengguna ini nge-blog di Blogger(ANKA Computer)


Terima kasih uwes ngeti profil kulo jeneng kulo Ryan Ajie kulo lahir neng Bondowoso 25 Januari soko kulo lahir teko saiki kulo tinggal neng Bondowoso Pekerjaan kulo njih puniko Pelajar .

kulo njih puniko salah siji anggota sing gunakne Wikipedia kulo anyar sinau nglakoni penyuntingan neng wikipedia iki. kulo ora mengkhususkan diri menyuntik topik tertentu, namging kulo nyobo kanggo menyunting opo ingkang kulo ngrasakno memahaminya kanggo ngembangke artikel ning wikimapia iki. mugo mugo opo ingkang kulo sunting ora terlalu melenceng soko arti utowo keterangan ingkang saklerese. kulo yakin nganggo sakitik sumbangan artikel iki, arep makin melengkapi Wikipedia Jawi iki.yen tribake suntingan kulo ora pas silahkan diperbaiki.


Medaglia firenze.jpg BintangWiki Florence
"BintangWiki Florence" dipunanugerahaken dhumateng panganggé ingkang sampun maringi sumbangan wigatos wonten ing artikel-artikel mawi topik Florence ing Wikipedia abasa Jawi. Selamat! Farisbws 1 Agustus 2012