Panganggo:Russ

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
ko-N이 사용자는 한국어모어입니다.
en-1This user can contribute with a basic level of English.
Cithakan:User ja-1
ru-1Этот участник владеет русским языком на начальном уровне
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.