Panganggo:Rifai muhammad22

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pantai Logending ana ing Kebumen

Hallo,nama pepak kula Muhammad Rifai . asma aturen Rifai . kula miyos teng Ciamis,Jawa kilen sayangipun kawula tilar teng kebumen Hobi kawula yaiku numuti kengungkukan abahan Sejarah ,lan ngremeni sedaya hal tentang teknologi