Panganggo:Pratiwiwdri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng sonten kanca-kanca. Kula badhé tepang nama kula Pratiwi Wulandari. Kula mahasiswi saking Pendidikan Bahasa Jawa Universitas Sebelas Maret. Wonten ing wekdal menika kula nembe pasinaon babagan nyerat saha besut artikel ing Wikipédia basa Jawa. Griya kula ing Sukoharjo. Kula remen tumut kagiyatan ingkang wonten gegayutan kaliyan bakti sosial. Amargi bakti sosial saged nuwuhaken raos pangerten mring sesami manungsa. Menawi badhe tepang kula luwih jangkep, sumangga wonten parembugan panganggo.

Wikipédia Menyang Sekolah Ikon.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikipédiaMenyangSekolah ing UNS kelas Penyuntingan.


buah blackberry