Panganggo:Pras/kotretan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wara-wara
Kaca iki arupa wara-wara kanggo para sutresna Wikipedia abasa jawi. Ing kolom sisih kiwa isi wara-wara ngenani Wikimedia lan ing sisih tengen ngenani Wikipedia.

Machine translation: GoogleService ListLocal Translation Page | traduku

Pirsani arsip pangumuman lawas ing Arsip


Wikimania 2009

2009-02-24

Wikimania.svg

Wikimania 2009, kagiatan global taun iki kanggo proyèk-proyèk Wikimedia ing saindhenging donya, nampa usulan presentasi, workshop, panel, poster, diskusi open space, lan uga karya seni sing magepokan karo proyèk-proyèk Wikimedia utawa topik bebas sacara umum (free content topics in general). Konferensi bakal diwiwiti tanggal 26 Agustus nganti 28 ing Buenos Aires, Argentina!
Kanggo informasi sabanjuré, priksani warta resmi Panyuwunan partisipasi.

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!

Terjemahan minggu iki

2009-02-16 Artikel minggu iki kanggo diterjemahakéTOTW.png  Tetraphobia (4的禁忌)

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Commons: Gambar pilihan taun 2008

2009-02-12

POTY barnstar 1 2008.svg

Pamilihan taunan Gambar taun iki sing katelu ing Wikimedia Commons wis diwiwiti!
Pamilihan puteran pisanan bakal diwiwiti tanggal 12 Februari nganti 26 Februari (23:59 UTC).
Ayo mèlu milih lan mbiyantu nerjemahaké cara pamilihan jroning basa panjenengan.

Pirsani galeri lan pilih gambar sing paling panjenengan senengi ing taun 2008.

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!

Kuwalitas ilustrasi

2009-01-26

Great Wave off Kanagawa2.jpg

Saliyané proyèk lawas kanggo gawé lan ningkataké kuwalitas ilustrasi, saiki ana proyèk anyar kanggo nuwuhaké gambar-gambar ènsiklopèdis kita jroning komunitas rèstorasi. Proyèk iki nyadiakaké sumber tèknikal sing dibutuhaké, lan nggayuh kabèh arsip ing donya.

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!

Gambar taun iki Wikinews

2009-01-24

Wikinews-logo-en.png

Rondé pisanan pamilihan Gambar taun 2008 Wikinews wis dibuka.
Kabèh Wikimedian diaturi milih!

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!

Pamilihan Steward 2009

2009-01-20

Crystal Clear teamwork.png

Pamilihan Steward 2009 wis diwiwiti 1 Februari, 2009 lan bakal ditutup 22 Februari, 2009.

Stewards ngayahi tugas-tugas tèknikal ing kabèh wiki Wikimedia, miturut konsènsus komunitas: ngowahi aksès panganggo, mirsani informasi ngenani pangganggo yèn ana penyalah gunaan, lll (pirsani detil). Saliyané para Steward sing saiki kudu dikonfirmasi, panjenengan uga busa dadi Steward yèn ndhaptar sadurungé 25 Januari, pirsani pituduh aplikasi. Board of Trustees bakal milih Steward anyar saka para calon jroning pamilihan iki.

Réwangi nerjemahaké notifikasi pusat kanggo pamilihan Steward iki!

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!

2008-11-13

Bouncywikilogo.gif

Sawijining proyèk diangkah kanggo ndandani kasalahan ing logo Wikipedia (donya) uga mutusaké aksara liya kanggo ngimbuhi sing wis ana lan isih kurang! Proyèk iki ora mung bakal ningkataké logo Wikipedia, nanging antara liya uga ngasilaké gambar donya Wikipedia telung dimènsi.
Ayo mèlu milih ing meta:Wikipedia/Logo!

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!

GNU Free Documentation License 1.3

2008-12-17

CC-devnations.svg

GNU Free Documentation License wis dirilis ing versi 1.3 déning Free Software Foundation sing kawogan.
Iki minangka asil usulan Board of Trustees ing Desember 2007, sing nawani kamungkinan kanggo isi wiki kita uga nganggo lisènsiCreative Commons CC-BY-SA (Attribution + ShareAlike) sing luwih gampang dipigunakaké.

Wikimedia Foundation bakal ngajokaké referendum marang komunitas kanggo mutusaké apa lisènsi GNU FDL kita perlu bisa ditrapaké ing sangisoré lisènsi CC-BY-SA, pirsani dual-licensing.

CC-logo.svg

Pirsani uga detailed summary kanggo wacan saterusé.(source)

Ing Meta panjenengan bisa mirsani info sabanjuré (FAQ) lan ngrembug bab prosès update lisènsi tumrap wiki kita.

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!



Warta Wikipedia

Jadwal Kémpal

2016

2015

2013

2012

2011

  • 14 November 2011 - Panganggo Sigit, Puryono lan Nurulbaitirohmah diangkat dadi pangurus ing Wikipedia abasa Jawa.
  • 27 September 2011 - Wikipedia abasa Jawa wis ngancik artikel ka-37.000 kanthi irah-irahan Taufiq Effendi.
  • 21 Maret 2011 - Wikipedia abasa Jawa bebarengan karo Wikimedia Indonesia lan Universitas Negeri Semarang nganakake kompetisi nulis "Papat Limpad".
  • 22 Agustus - Wikipedia abasa Jawa wis ngancik 36.000 artikel. Artikel ka-36.000 kanthi irah-irahan Ada Band.
  • 6 Agustus - Wikipedia abasa Jawa wis ngancik 35.000 artikel. Artikel ka-35.000 kanthi irah-irahan Guwa Son Doong,
  • 24 Juni - Wikipedia abasa Jawa wis ngancik 34.000 artikel. Artikel ka-34.000 kanthi irah-irahan Crenarchaeota.
  • 1 Mei 2011 - Wikipedia abasa Jawa wis ngancik 33.000 artikel. Artikel ka-33.000 kanthi irah-irahan Lampah-Lampahanipun Radèn Mas Arya Purwalelana.
  • 12 Februari 2011 - Wikipedia abasa Jawa wis ngancik 32.000 artikel. Artikel ka-32.000 kanthi irah-irahan Pucangtelu, Kalitengah, Lamongan.
  • 15 Januari 2011 - Wikipedia abasa Jawa wis ngancik 31.000 artikel. Artikel ka-31.000 kanthi irah-irahan: Ketéla pohung.

2010

  • 3 Austus 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik 30.000 artikel. Artikel ka-30.000 kanthi irah-irahan: Daun, Sangkapura, Gresik.
  • 12 Juni 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik 29.000 artikel. Artikel ka 29.000 kanthi irah-irahan: Tim nasional bal-balan Jepang
  • 24 Mei 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik peringkat ka-58 ing donya kanthi 28.465 artikel.
  • 17 Mei 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik peringkat ka-59 ing donya kanthi 28.116 artikel.
  • 14 Mei 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik 28.000 artikel. Artikel ka 28.000 kanthi irah-irahan: Goodluck Jonathan
  • 27 April 2010 - Peringkat Wikipedia Basa Jawa munggah manèh dadi ka-60 ing donya kanthi 27.194 artikel.
  • 23 April 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik 27.000 artikel. Artikel ka 27.000 kanthi irah-irahan: Bojong, Tretep, Temanggung
  • 23 April 2010 - Peringkat Wikipedia Basa Jawa munggah manèh dadi ka-61 ing donya kanthi 26.972 artikel.
  • 21 April 2010 - Peringkat Wikipedia Basa Jawa mlorot dadi ka-62 ing donya kanthi 26.685 artikel.
  • 18 April 2010 - Peringkat Wikipedia Basa Jawa mlorot dadi ka-61 ing donya kanthi 26.617 artikel.
  • 14 Maret 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik peringkat ka-60 ing donya kanthi 26.211 artikel.
  • 11 Maret 2010 - Wikipedia basa Jawa wis ngancik 26.000 artikel.
  • 11 Maret 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik peringkat ka-61 ing donya kanthi 25.994 artikel.
  • 5 Maret 2010 Sabudis diangkat dadi pangurus.
  • 18 Februari 2010 Wikipedia basa Jawa wis ngancik 25.000 artikel.
  • 10 Februari 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik peringkat ka-62 ing donya, kanthi 24.763 artikel.
  • 22 Januari 2010 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik peringkat ka-63 ing donya, kanthi 24.269 artikel.

2009

  • 4 Desember 2009 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik peringkat ka-64 ing donya kanthi 22.594 artikel.
  • 29 Agustus 2009 - Wikipedia Basa Jawa wis ngancik peringkat ka-65 ing donya kanthi 20.533 artikel.
  • 13 Juli 2009 Wikipedia basa Jawa wis ngancik 20.000 artikel.
  • 20 Maret 2009 - Wikimedia Indonesia nganakaké konferènsi pers ngenani madegé organisasi iki. Jroning konferènsi pers sing dianakaké ing Ops room Dep Kominfo kasebut uga diangkat Christian Sugiono minangka duta Bebaskan Pengetahuan, sarta pratélan ngenani prosès ngecakaké lisènsi Creative Common utawa "Karya Cipta Bersama" ing sangisoré hukum Indonésia.
  • 8 Maret 2009 - Wikipedia basa Jawa umuré wis ganep limang taun!
  • 1 Maret 2009 - Wikipedia basa Jawa wis ngancik peringkat ka-66 ing donya kanthi 17.358 artikel.
  • 24 Februari 2009 - Wikipedia basa Jawa wis ngancik peringkat ka-67 ing donya kanthi 17.048 artikel.
  • 23 Februari 2009 - Wikipedia basa Jawa wis ngancik artikel ka-17.000, artikel mawa irah-irahan Paku-pakuan tinulis dening TracySurya.
  • 21 Februari 2009 - Wikipedia basa Indonésia saiki wis ndarbèni 100.000 artikel. Artikel kaping 100.000 iku Luck By Chance, sawijining film India déning panganggo anonim (120.163.51.107).
  • 15 Februari 2009 - Wikipedia Jawa ngancik peringkat 68 ing donya kanthi 16.475 artikel.


Arsip warta lawas