Panganggo:Pigsonthewing

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Informasi Babel Panganggo
en-N This user has a native understanding of English.
jv-0 Panganggo iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni).
Panganggo miturut basané

en:User:Pigsonthewing