Panganggo:Pigsonthewing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Informasi Babel Panganggo
en-N This user has a native understanding of English.
jv-0 Panganggo iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni).
Panganggo miturut basané

en:User:Pigsonthewing