Panganggo:Pesakitan22

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pesakitan22.jpg

Logo Lomba Nulis Wikipédia "Wiki Mrebawani"Panganggo iki panyarta dolanan Wiki Mrebawani
Wikipedia:Babèl
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
Golèk panganggo miturut basané

Sugeng rawuh ing kaca iki, jenengku Deni utawa pesakitan22. Aku wong Jogja, hobiné ngopi lan madhang.