Panganggo:Penarc

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
en-1This user can contribute with a basic level of English.