Panganggo:PL2012Puryono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.

Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (mirror site). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat http://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:PL2012Puryono.

Yayasan Wikimedia
PL2012Puryono
Panganggo
IMG 1288.JPG
Jeneng Puryono
Tandha tangan PL2012Puryono (wicara)
Lokasi Jawi Tengah
Negara Indonésia
Hobi Wikipedia
Kothak panganggo
Pribadi
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia
Lambang Kota Semarang.png Panganggo iki domisili ing Semarang, Indonésia
Kelairan
Taurus.svg Panganggo iki nduwèni zodiak Taurus
Tiger.svg Panganggo iki nduwèni shio macan
Hobi
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
Admin mop.PNG Penganggo iki pengurus ing Wikipedia basa Jawi.
Police man ganson.svg Penganggo iki mirsani kabeh Owah-owahan.
Komputer lan internèt
Own windows logo xp.svg
Panganggo iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP
Logo Internet Explorer
Panganggo iki migunakaké browser Internèt Explorer
Kamampuan Basa
id-N Pengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-N Panganggé puniki panutur ibu basa Jawi
su-1 Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan dhasar.
en-2 This user can contribute with an intermediate level of English.
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad" Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Logo Papat Limpad.jpg
Panganggo iki Panitia Papat Limpad 2011
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2" Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"
Logo Papat Limpad.jpg
Panganggo iki peserta Papat Limpad 2012 2012
Logo PL 2012.jpg
Panganggo iki Panitia Papat Limpad 2012

Nami kula Puryono Panitiya Proyek Paningkatan Aktifitas Wikipedia Basa Jawa Papat Limpad Papat Limpad 2012.Kagiatan sadina-dina melu mulang ana ing Madrasah Aliyah Negeri, Blora, Jawa Tengah, pelajaran Seni Buda lan TIK.