Panganggo:OMT5500

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
itQuesto utente ha una conoscenza da madrelingua dell'Italiano.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané