Panganggo:Nurindah santi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wieujeng Enjing, Nepangaken kula Santi saiki kula saweg njajal Ngewiki sambi Ngurip-urip basa Dermayu.

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 13 Januari 2019 ing Indramayu.