Panganggo:Nur'aropah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

wilujeng rawuh... tepangaken kula nuráropah saking Karangampel-Indramayu. kula seniki siweg sinau teng wikipédia teng panggonan BAPPEDA Indramayu...

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 13 Januari 2019 ing Indramayu.