Panganggo:NobbiP

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Please use English and/or one of my talk pages [1] or [2] - thanks

or / oder

Bitte in Deutsch und/oder auf meiner Diskussionsseite [3] - Danke

Wikipedia:Babèl
de-NDieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané