Panganggo:NaidNdeso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
fr-2Cette personne peut contribuer avec un niveau intermédiaire de français.
nl-2Deze gebruiker heeft een gemiddelde kennis van het Nederlands.
Foto kulo


Busy desk.svg
Panganggo iki sangat sibuk ing dunia nyata lan mungkin tidak bisa membalas pesan Anda dengan cepat


Kulo tiyang asli Jawa tapi tasih dereng wantuk nyunting wonten wikipedia Jawa, soale Basa Jawa kulo ijik ngoko....

Sak puniko, lagi belajar malih aksara Hanacaraka lan maos majalah Panjebar Semangat.