Panganggo:Muhammad Ariandra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jenengku Muhammad Ariandra. Aku lahir ing Suroboyo, 19 September 2003. Bopoku jenenge Ari Sujatmiko. Bopoku dari Bojonegoro. Yen biyungku jenenge Leandra Hapsari. Biyungku dari Malang. Yen Adikku jenenge Andra. Adikku dari Bandung.

Muhammad Ariandra pirembagan 21 Juli 2012 02.55 (UTC)

en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
ms-1Pengguna ini boleh menyumbang dengan tahap asas dalam Bahasa Melayu.
su-1Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan dhasar.
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
Aksarajawa-small2.pngPanganggé puniki saged nyerat lan maos Aksara Jawi.