Panganggo:Mssetiadi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
suKontributor ieu pamaké tulén basa Sunda.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
da-1Denne bruger har et grundlæggende kendskab til dansk.
jv-1Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
ko-1이 사용자는 간단한국어를 말할 수 있습니다.
Cithakan:User map-bms-1
ms-1Pengguna ini boleh menyumbang dengan tahap asas dalam Bahasa Melayu.
no-1Denne brukeren kan litt norsk.
sv-1Denna användare har baskunskaper i svenska.
Cithakan:User bug-0Cithakan:User fi-0Cithakan:User pl-0
Golèk panganggo miturut basané

Sugeng rawuh, monggo pinarak wonten kaca panganggo kula, lan wonten ing Wikipedia ingkang langkung utaminipun ... Pripun nggih, aslinipun kula punika saking Jawi Kilen. Hananging, Bapak lan Ibu nate teng Magelang. Kula kuliah wonten Ngayojokarto Hadiningrat (miss you Yogya). KKN wonten ing Purwareja. Dolan nggih wonten ing Solo. Madosi damel wonten Semarang. Kerja Praktek wonten Gresik lan Tuban. Sanesipun, sok sok kula dolan teng Wanasaba, Temanggung, Purwokerto lan Brebes. Sanesipun malih? Menawi ngagem bis utawi sepur, ngliwati Cilacap, Banjarnegara, Kendhal, Ngawi, Jombang, Mediun, Surabaya, Kebumen, Batang, Pekalongan, Banyumas, Boyolali, Demak, Jepara, Karanganyar, Klathen, Lamongan, Kudus, Pathi, Purbalingga, Rembang, Sragen, Sukaharja, Tegal, Salatiga, lan sanes-sanesipun.


Arep ngapa[besut | besut sumber]

T:Pan ngapa ya kon ning Wikipédia?
J:Durung ngerti ya, daripada dolan sing ora jelas, mending lingguh nang kursi, madep komputer, cethak cethik, copy, paste, tuduhna dhisik, simpen, ngantuk, turu ... Ngimpine, ngedit Wikipedia. Tangi, mangan, nonton komputer aneh. Kan enak, urip ngono. Ning kene ki goleki, nyepakno, nambahi, ngurangi, mbenakno, pokokmen asyik lhoo ... Piye carane Wikipedia-wikipedia Indonesia lan lokal iso maju, ya sithik sithik, suwi-suwi kan dadi entek .. eh bukit.
T:OK deh, terus berkarya ya. Aja turu bae
J:OK. Hananging Basa Jawaku kan elek tenan ki
T:Ora papa kali ya
J:Iyo kali