Panganggo:MrThomas369

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
MrThomas369
Ludwig van Beethoven
Ludwig van Beethoven
Jeneng Iqbal Syah Akbar
Tandha tangan MrThomas369 rembugan 07:10, 7 Juni 2011 (UTC)
Ras Asia
Ètnis Jawa
Warna rambut Ireng
Warna mata Ireng
Tanggal lair 24 Oktober 1994
Papan lair Ponorogo, Jawa Timur
Zona wektu UTC+7
Lokasi Magetan, Jawa Timur
Negara Indonesia
Kawin -
Pasangan -
Pacar -
Anak -
Sekolah SDIT Ulil Albab
Hobi Main keyboard lan main catur
Agama Islam
IQ 115
Hubungi
MSN Alexander Thomas
Yahoo Thomas Alexander Thomas
Minat
Kothak panganggo
Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia
WINDOWS 7 PC STICKER.jpg
Panganggo iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows 7

Firefox Logo, 2017.svg
Panganggo iki nggunaknå browser Mozilla Firefox


Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
id-3Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat mahir.
jv-2Panganggé puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.

Assalamu'alaikum, jeneng kula Iqbal Syah Akbar. Ènten alasan kula jenengaké akun kula MrThomas369, kula pernah nggawè carita "Kompetisi Super" (nganti saiki déréng rampung), lan angka 3 lan kalipatanipun kula anggep angka kaberuntungan kula. Kula gabung Wikipedia tanggal 21 Mei 2011. Niat kula gabung yaiku ngapikaké wikipedia basa Jawa supaya padha apiké karo wikipedia basa Indonesia.

Halaman kula[besut | besut sumber]

Gambar sing kula unggah[besut | besut sumber]

Logo Windows 1.0
Screenshot Windows 1.0
Screenshot Windows 2.0
Logo Windows 3.1
Screenshot Windows 3.1
Logo Windows 95
Screenshot Blogger
Logo Google Sites
Ikon MS-DOS
Screenshot MS-DOS