Panganggo:Mohammad Firda Ari Sanjaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tepangake, Asmo kulo Mohammad Firda Ari Sanjaya, lahir ing kutha Jember Deso Andongsari Kecamatan Ambulu. Sakniki kulo kuliyah ing Universitas Airlangga jurusan Manajemen.